Reactie plaatsen

Reacties

Mirjam
4 jaar geleden

Wat een topdag. We werden heel gastvrij ontvangen, kregen een goede uitleg en met volle accu gingen we achter gids David aan. Voor iedereen heel goed te doen ! Dus wil je wat organiseren .... hier doe je zeker goed aan Compleet verzorgd en veel lol gehad.

Richard
4 jaar geleden

Alles was prima voor elkaar. Het was een erg geslaagde, relaxte dag met David op de fatbikes. Super leuk om te doen!

Huib Schouten
5 jaar geleden

Superleuk dag gehad, goede begeleiding en duidelijke uitleg. Natje en droogje zijn zeer goed verzorgd en de omgeving is prachtig met de uiterwaarden en de Grebbeberg.Lekker makkelijk trappen met de elektrische ondersteuning en gezellig om met een vriendengeroep te doen. Ga zo door David!

JJ
5 jaar geleden

Enorm leuke ervaring. Zeker off road door de uiterwaarden van de Waal verbazingwekkend makkelijk trappen. Zeker een aanrader voor een teamdag of een dagdeel. Onderweg mogelijkheden voldoende voor een stop. David en Barbara dankjewel voor deze super ervaring.

Willemijn
5 jaar geleden

Wat een super leuke en ontspannen dag hebben we gehad. Super leuk om kennis te maken met deze fietsen 😀 Nogmaals bedankt voor deze dag!

Piet lamers
5 jaar geleden

Geweldig leuke middag gehad . Goed materiaal en perfect georganiseerd.mooie rit aan beide zijde van de Waal door de uiterwaarden .aanrader gaan zeker nog een keer terug voor een andere tour lekker crossen zonder veel inspanning . bedankt David

Mariska Van Kessel
5 jaar geleden

Super leuke tour gemaakt met een paar mooie uitdagingen.
We gaan het zeker nog een keer doen, We zijn benieuwd naar de andere tochten

eric kessel
5 jaar geleden

leuke middag gehad
was een leuke tocht aan beide zijde van de waal

Peter van Geenen
5 jaar geleden

Leuke organisator, goed materiaal en een prachtige omgeving. Ook een heerlijke lunch op een goed uitgekozen plek. Bedankt voor alle goede zorgen!

Daan
5 jaar geleden

Was een geweldige tour !!. Alles goed geregeld en super gezellig. Gaan we vaker doen !!